Hent vores app her »   Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i App Store og planlæg din adfærd  Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i Google Play og planlæg din adfærd     

​Book din plads på et af voreS næste kurSER

BLOG

Taler du sort?

Eller giver det, du siger, bare ingen mening? Her er 6 råd til, hvordan du​ bedst bliver tydelig, når du vil have indflydelse. 

Læs mere her

​Dato: 1. februar 2018

MUS – Mest Ulidelige Samtale eller Meget Udbytterig Samtale?

Vidste du, at MUS er blandt dine vigtigste indflydelsessituationer på hele året? For her skal dine bedrifter fra det forgangne år evalueres – og du skal måske endda kunne sikre dig løn som fortjent. Ligeledes skal der sættes nye mål for det næste år – mål som gerne skal være motiverende for dig.​

Læs mere her

​Dato: 4. december 2017

Musik, indflydelse og gennemslagskraft

Smukfest i Skanderborg, der er Danmarks næststørste musikfestival, starter i denne uge, og det har fået os her hos Power2Influence til at reflektere over, hvor meget musik der egentlig er relateret til personlig gennemslagskraft og indflydelse.​

Læs mere her

​Dato: 9. august 2017

Træn din indflydelse som du dyrker sport!

Maratonløbere løber ikke kun maraton – de holder deres træning ved lige mellem hvert maratonløb med kortere distancer, tempoløb, bakkeløb, intervalløb mv., som alt andet lige er lettere. Hermed forbedrer de ofte også deres præstation ved det primære mål – det næste maratonløb.

Læs mere her

​Dato: 15. december 2016

Vi forlænger Power2Influence fra 3½ dag til 6 måneder!

Det gør vi, fordi vi ved, at det tager tid at ændre adfærd, og det er, hvad der skal ske for, at du kan få større positiv, personlig gennemslagskraft og dermed mere indflydelse. Læs mere her

​Dato: 15. december 2016

Det er en kunst at lytte!

Umiddelbart lyder det nemt, men det er sværere, end man tror. At lytte handler nemlig ikke kun om at tie stille. Du skal også holde op med at tænke på, hvad du selv vil sige som svar for at høre ordentligt efter. Her får du 6 punkter, der gør dig bedre til at lytte. Læs artiklen her

​Dato: 1. december 2016

Din indflydelse skal trænes op!

Det er jo også de færreste, som starter ud med at løbe et maraton – i stedet startes løbetræningen blødt op for at opbygge formen, indtil man er klar til at løbe maratonet. Det samme gælder med indflydelse. Hvis du ikke træner din indflydelse i det små først og gerne hver dag, så bliver det meget svært at gennemføre et “maraton" her. Læs mere her

Dato: 24. november 2016​

Giver din indflydelsesstil ikke resultater?

Så prøv en anden! Vi mennesker er vanedyr med tendens til at gøre, som vi plejer – og det gælder også, når det kommer til indflydelse og gennemslagskraft. Hvis du vil have maksimal indflydelse, bør du derfor mestre flere indflydelsesstile, så du kan ændre adfærd, hvis den valgte ikke giver resultater. Læs artiklen her

​Dato: 10. november 2016

Aggressiv eller assertiv?

​Svaret er assertiv – også når du bruger “Asserting” som indflydelsesstil. Men det er en svær balancegang, for den kan nemt opfattes aggressiv. Så hvad er egentlig forskellen, og hvordan undgår du at virke aggressiv, når du anvender “Asserting”? Her er eksempler på, hvordan du bruger ”Asserting” assertivt (og hvad der bestemt ikke er udtryk for hverken assertion eller ”Asserting”). Læs mere her

Dato: 27. oktober 2016​

Kan influence-modellen bruges på dig selv?

Ja, naturligvis! Normalt taler vi om indflydelse i relation til vores omgivelser, men de forskellige indflydelsesstile kan naturligvis også anvendes på dig selv. Det er efterårsferietid og den perfekte anledning til at influere dig selv, så lad dig endelig inspirere af denne artikel. Læs artiklen her

​Dato: 20. oktober 2016

4 tips til at vende et møde der er gået i hårdknude!

Det kan være svært at vende et møde der ikke ser ud til at skabe positive resultater. Her får du 4 simple tips du kan bruge til at vende mødet og skabe positive resultater. Læs mere her

Dato: 6. oktober 2016​

Derfor virker rationelle argumenter ikke!

​Spekulerer du også i, hvad der vil være det bedste argument, når du gerne vil have din sag igennem? Tilsyneladende er det spild af tid – meget forskning tyder i hvert fald på, at argumentation sjældent virker. - Husk derfor også de tre andre indflydelsesstile fra Power2Influence.

Læs artiklen her

​Dato: 22. september 2016

20 råd fra eksperter i ledelse!

20 råd fra eksperter i ledelse! Bemærk hvordan indflydelse og gennemslagskraft er nøgleord flere steder. Læs mere her

Dato: 15. september 2016​

10 tips til at blive en bedre leder!

Er du en god leder? Her er 10 råd til, hvordan du kan blive en endnu bedre leder – indflydelse og gennemslagskraft er to gennemgående temaer.

Læs artiklen her

​Dato: 1. september 2016

3 situationer du kan håndtere bedre med positiv indflydelse

Uddannelse og erhvervserfaring skaffer dig jobbet – dine resultater beror lige så meget på din indflydelse og gennemslagskraft. Her er således tre hverdagssituationer fra jobbet, hvor du er ganske afhængig af disse færdigheder. Læs mere her

Dato: 25. august 2016​

Sådan får du større indflydelse ved at se OL!

Følger du også de dygtige atleter i Rio de Janiero lige lovlig tæt?

Du har måske ligefrem dårlig samvittighed over at se så meget fjernsyn?

​Her er alletiders undskyldning for, at du skal blive siddende i sofaen og se mere: OL er en glimrende inspirationskilde til, hvordan du kan opnå større indflydelse og flere resultater!

Læs artiklen her

​Dato: 11. august 2016

Følelsesmæssig intelligens og resultater

I rekrutteringsøjemed mm. vurderes kandidater ofte på deres resultater og cv. Følelsesmæssig intelligens er sjældent et parameter. Denne artikel sætter fokus på sammenhængen mellem følelsesmæssig intelligens og den værdi, som en person kan tilføre en organisation. Spørgsmålet er, om endnu bedre resultater kan opnås ved at tilføje følelsesmæssig intelligens som et kriterie ved ansættelser, forfremmelser, talentudvikling etc.?

Læs mere her

Dato: 9. august 2016​

Kunsten at lytte

De fleste mener selv, at de er gode til at lytte. Selv om vi hører, hvad andre siger, så har mange dog en tendens til ikke at opfange hele budskabet. Hvorfor? Fordi vi blandt andet er optaget af at tænke over vores svar, mens den anden taler. Hvis du virkeligt vil lytte aktivt, kræver det, at du stopper med både at tale OG tænke og KUN LYTTER!

Læs mere her

​Dato: 4. august 2016

Større empati kan give dig større indflydelse

Med empati kan du både skabe gode relationer og nå flere mål! Her får du 5 konkrete råd til, hvordan du kan forbedre dine empatiske færdigheder og dermed øge din indflydelse og positive, personlige gennemslagskraft.

Læs hvordan du gør her

Dato: 21. juli 2016​

Sådan håndterer du kriser

Her er 5 gode råd til, hvordan du som leder kan håndtere de situationer, hvor tingene spidser til. Rådene kan kobles til dine indflydelsesstile, så du konkret ved, hvad du skal gøre i forbindelse med en eventuel krise.

Læs rådene her

​Dato: 7. juli 2016

Indflydelse i Asien

I denne artikel finder du gode, konkrete råd til, hvordan du kan bruge Influence-modellen i situationer fra Asien, som er kendt for at kunne være en udfordring, når du vil have indflydelse.

Læs artiklen her

Dato: 23. juni 2016​

3 pointer om ledelse fra Tony Robbins

Også han fremhæver indflydelse som en af de vigtigste færdigheder hos en god leder.

Læs hvorfor, hvordan og de øvrige pointer her

​Dato: 9. juni 2016

Stol på mig!

Hvordan bliver du en leder, som dine medarbejdere stoler på og har tillid til? Her er 5 konkrete punkter, som kan hjælpe dig på vej. Kan du mon i øvrigt se, hvilken indflydelsesstil der i særdeleshed er anvendelig her?

Læs de 5 punkter her

Dato: 2. juni 2016​

1 model - 4 indflydelsesstile - utallige veje til målet

Vi bruger oftest forskellige kombinationer af indflydelsesstilene for at nå vores mål. Nogle gange kan det dog være mere givtigt at fastholde den samme indflydelsesstil i situationen. Her er eksempler på hver af de 4 indflydelsesstile i det samme scenarie.

Se eksemplerne her

​Dato: 29. maj 2016

Power Posing

Der er ingen tvivl om, at kropssproget er en væsentlig del af vores kommunikation, når vi vil påvirke andre. I en artikel og en TED-talk giver Amy Cuddy konkrete forslag til, hvordan du kan styrke din gennemslagskraft ved at justere dit kropssprog til et ”Power Pose”.

Læs mere her

Dato: 22. maj 2016​

"I have a dream"

Vi kender alle de berømte ord af Martin Luther King, som er et virkeligt godt eksempel på indflydelsesstilen Attracting. I det hele taget har mange kendte talere igennem tiden vist, hvordan man kan bruge Attracting – her har vi samlet en perlerække af eksempler, som du kan lade dig inspirere af.

Se eksemplerne på Attracting her

​Dato: 10. maj 2016

At tackle det negative med det positive

Det starter med små jokes og negative kommentarer, men ender i en decideret konflikt. Kan du genkende scenariet? Vores samarbejdspartner Chartwell Learning & Development Ltd. har beskrevet en lignende case og kommer her med deres bud på, hvordan du kan løse konflikten.

Læs artiklen her

Dato: 26. april 2016​

10 tips om ledelse fra Steve Jobs

Vi har bemærket, at du er glad for citater med Steve Jobs. Derfor har vi fundet 10 tips om ledelse fra Steve Jobs til dig.

Se Jobs' 10 tips her

​Dato: 12. april 2016

10 tips til optimal indflydelse på farten

Vi lever til tider i en presset hverdag, og det er ikke altid let at kombinere med positiv indflydelse. Her er 10 gode råd til, hvordan du kan øve optimal indflydelse under tidspres.

Se rådene her

Dato: 29. marts 2016​

Sådan kommer du godt i gang efter vinterferien

Det kan være svært at komme op i gear efter vinterferien. Her er 6 punkter, som du kan bruge i forhold til dig selv og dine medarbejdere.

Se de gode råd her

​Dato: 15. marts 2016

Træn din adfærd og bliv en bedre forhandler

Din adfærd og indflydelsesfærdigheder er afgørende i forhandlingssituationer.

Læs hvorfor her

Dato: 23. februar 2016​

Kan vi lære ledelse af Star Wars?

Ja, det kan vi faktisk godt - der er i hvert fald 5 gode pointer fra Yoda, Obi-Wan og co.

Se deres råd her

​Dato: 2. februar 2016

5 trin til mere indflydelse på tværs af alder

Når du kommunikerer med dine kolleger og medarbejdere, vil du i mange tilfælde stå over for forskellige aldersgrupper. Hvordan du påvirker én gruppe, vil dog ikke nødvendigvis give dig indflydelse hos en anden gruppe. Her er 5 trin, du bør overveje for at få mere indflydelse hos forskellige aldersgrupper.

Se dem her

Dato: 19. januar 2016​

3 ting succesfulde ledere gør dagligt

Uanset om du er leder eller medarbejder, så kan disse 3 simple trin give dig mere succes. Du har faktisk allerede gjort brug af alle 3 trin, da du var på Power2Influence, men vi ved godt, at det kan være svært at huske sig selv på dem, når dagligdagen indhenter én. Derfor får du her en påmindelse.

Se her

​Dato: 5. januar 2016

6 tips til at tage svære beslutninger

At skulle træffe svære beslutninger på jobbet kommer vi alle ud for – her er 6 råd til, hvordan du med et fokus på mål og Influence-modellen kan træffe den rigtige beslutning i disse situationer.

Læs rådene her

Dato: 7. december 2015​

Kom igennem med dine idéer

Det kan være vanskeligt at komme igennem med sine idéer. Her får du 4 simple trin til, hvordan du kan komme igennem med dine idéer bl.a. ved brug af Influence-modellen.

Se her

​Dato: 24. november 2015

4 råd til at motivere

Motivation er nøglen til at indfri vores mål. Her får du 4 konkrete råd med afsæt i Influence-modellen, som du kan bruge, når du og/eller dit team skal nå jeres mål. Kan du spotte indflydelsesstilene bag hvert råd?

Læs artiklen her

Dato: 10. november 2015​

Empati som værktøj til indflydelse

I alle indflydelsessituationer vil du få stor hjælp til at øve positiv indflydelse, hvis du skærper dine empatiske evner. Læs hvordan din empati kan hjælpe dig til at nå dine mål her.

Se her

​Dato: 20. oktober 2015

3 trin til bedre relationer

Gode relationer er ikke kun vigtigt i dit privatliv. Dine relationer til kolleger, samarbejdspartnere og kunder er afgørende for din egen og virksomhedens succes. Her er 3 gode råd til, hvordan du opnår bedre relationer.

Læs artiklen her

Dato: 6. oktober 2015​

Sådan løser du konflikter på kontoret

​Konflikter er uundgåelige, og selv mindre konflikter kan i værste tilfælde skabe et så dårligt arbejdsmiljø, at det koster virksomheden penge og medarbejdere. Læs her hvordan du som leder kan undgå eller løse konflikter på kontoret.

Se her

​Dato: 29. september 2015

Forandringer og indflydelse

Vi lever i en verden, hvor forandringer sker meget hurtigt og hele tiden. Her kan du læse, hvordan indflydelse hænger sammen med forandringsledelse og kan hjælpe processen meget bedre på vej. Del meget gerne med dit netværk, som måske også kan få glæde af artiklen.

Læs artiklen her

Dato: 22. september 2015​

3 kritiske situationer du vil og kan undgå

​Positiv indflydelse bliver mere og mere vigtig på arbejdspladsen. Her er 3 kritiske situationer, hvor du kan opnå bedre resultater for dig selv og virksomheden, hvis du bruger positiv indflydelse frem for eksempelvis at give ordrer og diktere. Kan du nikke genkendende til de 3 situationer?

Se her

​Dato: 15. september 2015

Når specialister bliver ledere

Det er ofte den fagligt dygtige medarbejder, som bliver gjort til leder. Skiftet er imidlertid ikke kun i positionen – ofte skal kommunikationen og indflydelsesstilen også være anderledes i den nye rolle. Denne artikel giver gode råd til, hvordan du bedst håndterer overgangen fra specialist til leder.

Læs artiklen her

Dato: 8. september 2015​

Virtuel indflydelse

​Det er ikke kun ansigt til ansigt, at vi skal påvirke hinanden. Faktisk øver vi nogle dage i langt større grad indflydelse over telefonen, på e-mail og skype. Her er en guide til bedre virtuel indflydelse.

Se her

​Dato: 1. september 2015

Positiv eller negativ indflydelse

Bruger du din indflydelse positivt eller negativt? Når du vil påvirke andre, er det vigtigt, at du ikke undviger eller tvinger din vilje igennem. Her kan du få gode råd til den positive indflydelse, hvor du både når dit mål og bevarer den gode relation.​

Se de gode råd her

Dato: 27. august 2015​

Power2Influence i retslokalet

​Her er 11 filmklip med klare eksempler på push/pull og forskellige indflydelsesstile. De er gode eksempler på, at selv i en kontekst, som er domineret af love og regler, er der brug for andet end Persuading (Effektiv Overtalelse / EO).

Se her

​Dato: 9. juni 2015

Feedback som arbejdsredskab

At give og få feedback er en vigtig del af Power2Influence, men også en afgørende ingrediens til at vedligeholde og udvikle dine arbejdsrelationer. Her får du 6 trin til at give en god feedback og 6 trin til at modtage feedback konstruktivt.​

Læs mere om feedback her

Dato: 24. juni 2015​

Den vanskelige kollega

Du har formentlig også en kollega, som du har svært ved at kommunikere med. I er altid uenige, og det bevirker måske, at du prøver at undgå personen. Det fører dig dog ikke i mål. Læs her hvordan du gennem 7 trin kan planlægge din indflydelsesadfærd overfor kollegaen.​

Læs mere her

​Dato: 26. maj 2015

MBTI og Influence-modellen

Du kan nu drage endnu større fordel af Influence-modellen, som vores engelske samarbejdspartner har kombineret med Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). Du kan her læse om deres erfaringer – erfaringer som også kan give dig bedre resultater, når du øver indflydelse!

Læs mere her

​Dato: 2. juni 2015

Video til app

I videoen kan du se, hvordan du får størst gavn af alle funktionaliteterne i app'en til Power2Influence. 

Video om indflydelse

​Dato: 5. maj 2015

Lynvejledning til indflydelse​

Du befinder dig pludselig i en svær indflydelsessituation – hvad gør du? Grundig forberedelse er ikke altid muligt, men med denne guide kan du alligevel komme i mål!​

Læs mere

​Dato: 12. maj 2015

Ny app til Android

Nu kan du downloade vores nye app til Android i Google Play! Med app’en kan du forberede indflydelsessituationer i hverdagen, så du sikrer, at du anvender den optimale indflydelsesstil. Du kan også vedligeholde din træning fra Power2Influence ved at sætte dig nye mål i relation til indflydelse, og du kan lave en minitest af din indflydelsesstil. App’en kan downloades på dansk og engelsk. 

For at bruge app’en skal du logge ind med: 

app@power2influence.dk som mail-adresse og password 2e50b1.

​Dato: 13. april 2015

Ny app til iPhone

Nu kan du downloade vores nye app til din iPhone og iPad i App Store. Med app’en kan du forberede indflydelsessituationer i hverdagen og sætte dig nye mål i relation til indflydelse. Du kan også lave en minitest af din indflydelsesstil. App’en kan downloades på dansk og engelsk. 

For at bruge app’en skal du logge ind med: 

app@power2influence.dk som mail-adresse og password 2e50b1.​

​Dato: 20. april 2015

​Citat fra deltager på Power2Influence i marts 2015

”Kursets fokus på øvelser er eminent, og den megen feedback gør, at jeg med dette kursus har rykket mig og har mere gennemslagskraft”