Hent vores app her »   Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i App Store og planlæg din adfærd  Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i Google Play og planlæg din adfærd     

​Book din plads på et af voreS næste kurSER

Hvordan lyder din gennemslagskraft?

Smukfest i Skanderborg, der er Danmarks næststørste musikfestival, starter i denne uge, og det har fået os her hos Power2Influence til at reflektere over, hvor meget musik der egentlig er relateret til personlig gennemslagskraft og indflydelse.​

Det er ikke så lidt, har vi konstateret. Ser vi eksempelvis bare på titlerne på nogle af de numre, som er blevet hits for nogle af de kunstnere, der optræder på Smukfest i år, så er indflydelse et tydeligt tema allerede her. Det gælder blandt andet nedennævnte, hvor kunstneren vil påvirke sit hjertes udkårne:

  • Ellie Gouldings “Love Me Like You Do”
  • DJ Snake (og Justin Biebers) ”Let Me Love You”

Derudover har vi også blandt kunstnerne, der optræder på Smukfest i år, fundet sange, som gemmer på et budskab om, hvordan vedkommende ville ønske, at han/hun havde gjort brug af sin indflydelse. Det gælder eksempelvis Rasmus Seebachs ”Lidt i 5”, hvor han blandt andet synger:

Men det var min fejl – Jeg var lidt for længe om at si' nej”

Ej blot til lyst

I begge de ovennævnte eksempler bruger kunstneren altså sang og musik til at påvirke sit hjertes udkårne. Men personlig gennemslagskraft og indflydelse sat på versefødder er dog ikke kun forbeholdt kærlighedserklæringer til den eneste ene. Der er også gode venskabelige råd som for eksempel i Danser med Drenges sang "Hvor længe vil du ydmyge dig?", hvor denne opfordring lyder: "Hvor længe før du lærer at sige nej?"

Derudover er vi stødt på adskillige eksempler på kunstnere, som ønsker at påvirke flere personer med deres lyrik og i mange forskelligartede retninger – tænk eksempelvis på Bobby McFerrins muntre klassiker og store hit ”Don’t Worry, Be Happy” samt de mere alvorlige og politiske budskaber fra U2 igennem mange år. Ligeledes er diverse støttesange til velgørenhed jo et helt kapitel for sig i denne sammenhæng.

Med en lille omskrivning af et gammelt ordsprog kan vi altså sige, at i sange om alt fra krig til kærlighed gælder indflydelse som kneb.

Med disse refleksioner vil vi ønske dig velkommen tilbage fra sommerferie og opfordre dig til at bruge din personlige gennemslagskraft og indflydelse – om det skal være med sang, er helt op til dig. Men har du ikke en indre tenor, som du kan finde frem, så husk at Power2Influence kan hjælpe dig til at opnå indflydelse i hvert fald med dit talte eller skriftlige sprog. Og synes du, at din gennemslagskraft lyder mere falsk end som sød musik, kan Power2Influence også hjælpe dig.

Få artikler som denne direkte i din indbakke

TILMELD NYHEDSBREV

​Citat fra deltager på Power2Influence i marts 2015

”Kursets fokus på øvelser er eminent, og den megen feedback gør, at jeg med dette kursus har rykket mig og har mere gennemslagskraft”