Hent vores app her »   Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i App Store og planlæg din adfærd  Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i Google Play og planlæg din adfærd     

​Book din plads på et af voreS næste kurSER

​Har du tænkt over, hvordan indflydelse har været en stor del af julen i mange, mange år? Det ses f.eks. i julesangene – og hvis du har været på Power2Influence, kan du i ”På loftet sidder nissen med sin julegrød” ligefrem finde et eksempel på indflydelsesstilen Asserting. Gør gerne forsøget her. Kan du ikke finde de tre elementer til Asserting, kan du få dem vist ved at scrolle ned på siden.

Evaluating

"for jeg vil ha' min julegrød i ro og fred,
og ingen, ingen vil jeg dele med."

Stating Expectations

"Vil I nu se at kom' af sted,"

Incentives & Pressures

"Jeg henter katten, hvis I ikke holder op,
når katten kommer, skal det nok bli' stop."

​Citat fra deltager på Power2Influence i marts 2015

”Kursets fokus på øvelser er eminent, og den megen feedback gør, at jeg med dette kursus har rykket mig og har mere gennemslagskraft”