Hent vores app her »   Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i App Store og planlæg din adfærd  Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i Google Play og planlæg din adfærd     

​Book din plads på et af voreS næste kurSER

Det betyder dog ikke, at du skal være på kursus i 6 måneder – det betyder blot, at det er den tid, hvor du vil indgå i et organiseret forløb, hvor vi holder dig til ilden med at få brugt kursusværktøjerne og gjort det til en vane at sætte mål og planlægge din adfærd, når du vil have indflydelse.


Forløbet starter, fra du i analysefasen tager fat på din forberedelse til Power2Influence, og det slutter med, at du gennemfører en effektmåling og konstaterer, hvordan du har fået større positiv, personlig gennemslagskraft og dermed mere indflydelse.

På grafikken herover kan du se de aktiviteter, der ligger imellem forberedelsen og effektmålingen.

Har du været på Power2Influence i løbet af 2016’s andet halvår?
Så vil du snart høre fra os igen – vi har nemlig også udvidet dit kursus, så vi holder dig op på at implementere og anvende kursusværktøjerne i hverdagen.

Har du været på Power2Influence i 2016’s første halvår eller endnu tidligere?

I så fald er du velkommen til at engagere os i din anvendelsesfase og få tilsendt vores mails med tips og tricks til, hvordan du implementerer og bruger kursusværktøjerne i hverdagen. Du tilmelder dig vores mailingliste ved at sende en mail til info@power2influence.dk.

​Vil du modtage flere artikler om gennemslagskraft, ledelse og forhandlingsteknik?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

TILMELD NYHEDSBREV

​Citat fra deltager på Power2Influence i marts 2015

”Kursets fokus på øvelser er eminent, og den megen feedback gør, at jeg med dette kursus har rykket mig og har mere gennemslagskraft”