Hent vores app her »   Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i App Store og planlæg din adfærd  Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i Google Play og planlæg din adfærd     

​Book din plads på et af voreS næste kurSER

THE EUROPEAN INFLUENCE GROUP (EIG)

Indflydelse på tværs af landegrænser

Learn2Lead® var i 2014 med til at stifte EIG sammen med vores svenske, hollandske og engelske samarbejdspartnere ud fra en betragtning om, at indflydelse i højere og højere grad sker på tværs af landegrænser.

Formålet med samarbejdet er at opnå viden om forskellene i det at øve indflydelse i Europa og udvikle fælles værktøjer tilrettet det europæiske marked. Et eksempel er den hub, som du får adgang til via Power2Influence®-kurset, og som er en portal, hvor alle dine indflydelsesværktøjer er samlet i form af 360 graders analysen, apps, videoklip, kontakten til dine medkursister osv.

Endvidere stiftede vi også EIG for at aligne kursusprogrammerne, så internationale virksomheder sikres, at medarbejdere i forskellige lande, som deltager på Power2Influence® lokalt, alligevel gennemfører det samme program med et fælles begrebsapparat til at øve indflydelse.

Herudover giver EIG naturligvis en række synergier blandt andet i form af et tæt samarbejde omkring opgaveløsning for internationale virksomheder, der ønsker Power2Influence® som et internt kursus med eksempelvis flere europæiske sprog repræsenteret i trænerstaben.

Herunder kan du se de øvrige virksomheder, som indgår i EIG.​

Holland

Bureau Zuidema bv

Lodewijk van Ommeren

lodewijk.van.ommeren@zuidema.nl 

Go to website 

Storbritannien

Chartwell Learning & Development Ltd
Joe Munro
joe.munro@chartwell-learn.co.uk

Go to website

​Sverige

Positively Group

Jonas Rickle

jonas.rickle@positively.se
Go to website

​Citat fra deltager på Power2Influence i marts 2015

”Kursets fokus på øvelser er eminent, og den megen feedback gør, at jeg med dette kursus har rykket mig og har mere gennemslagskraft”