Hent vores app her »   Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i App Store og planlæg din adfærd  Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i Google Play og planlæg din adfærd     

​Book din plads på et af voreS næste kurSER

SÅDAN GØR VI

Vi tror på, at ledelse er et håndværk, der skal læres og øves. Derfor er vores kurser kendetegnet ved træning og feedback. Vi giver den nødvendige teoretiske baggrund for at forstå værktøjerne, og derefter er der træning efterfulgt af feedback og gode råd. Vi har derfor også et ufravigeligt princip om, at vi altid har en træner pr. 6-7 deltagere.

Vi tror ikke på popsmarte-løsninger og genveje, så vi er også vedholdne. I mange år har vores motto været, ”at det skal virke” for den enkelte deltager, for teamet og for jer som organisation.

Inden et in company-kursus gennemfører vi altid en grundig samtale og analyse, så vi sammen er helt klare på målsætninger, succeskriterier, virksomhedskultur og andre vigtige ting for jer. Derefter udarbejder vi et konkret forslag/oplæg til, hvordan vi foreslår, at opgaven løses.

Kontakt os meget gerne på tlf. 70 10 71 60 hvis du vil diskutere en potentiel opgave med os.​

​Citat fra deltager på Power2Influence i marts 2015

”Kursets fokus på øvelser er eminent, og den megen feedback gør, at jeg med dette kursus har rykket mig og har mere gennemslagskraft”