Hent vores app her »   Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i App Store og planlæg din adfærd  Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i Google Play og planlæg din adfærd     

​Book din plads på et af voreS næste kurSER

PERSONLIG INDFLYDELSE OG POWER

Vores holdning

​Indflydelse er et spørgsmål om adfærd. Vi udøver alle indflydelse. Fra den allerførste dag. Men hvorfor kan du få indflydelse i nogle situationer, mens du i andre ikke når dine mål og har en fornemmelse af, at du ikke har haft power nok?

Nu om dage er din succes ikke kun et spørgsmål om din hierarkiske position i din organisation eller i dit netværk (indflydelse version 1.0) eller om din faglige viden og erfaring (indflydelse version 2.0). Indflydelsesrige mennesker har passion, personlig gennemslagskraft, er i stand til at opbygge gode relationer, kan samarbejde og involvere andre (indflydelse version 3.0).

Vi har hver især vores egen unikke stil, når vi øver indflydelse. Nogen ”fylder meget” – andre giver (for) meget plads til andre. Nogen er direkte og kontante, stiller krav og har skarpe holdninger og argumenter. Andre er mere lyttende og spørgende. Det, der virker i en situation, giver dog ikke nødvendigvis resultater i andre sammenhænge. Og alle kan udvikle deres evner til at øve indflydelse og få mere personlig power. ​Det eneste, det kræver, er de rigtige værktøjer og træning i at bruge dem situationsbestemt. Det får du med Power2Influence.

Læs en beskrivelse af vores åbne kursus eller kontakt os via vores kontaktformular / på tlf. 70 10 71 60 for at høre mere om, hvordan Power2Influence kan give dig større indflydelse og personlig power, så du bedre kan nå dine mål.

Vi glæder os til at tale med dig.

​Citat fra deltager på Power2Influence i marts 2015

”Kursets fokus på øvelser er eminent, og den megen feedback gør, at jeg med dette kursus har rykket mig og har mere gennemslagskraft”