Hent vores app her »   Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i App Store og planlæg din adfærd  Få mere gennemslagskraft og indflydelse – download vores app i Google Play og planlæg din adfærd     

​Book din plads på et af voreS næste kurSER

BOOST YOUR INFLUENCE®

Få genopladet batterierne på bare 1 dag! Måske har du brug for at blive helt skarp på at sige tingene direkte, blive bedre til at involvere og skabe relationer, vinde større gehør for dine idéer via mere entusiasme, eller få bedre indsigt i hvordan du effektivt skifter imellem indflydelsesstilene. Det har du nu mulighed for at gøre noget ved!

Boost Your Influence® – et endagskursus!

Du husker måske, at vi sammenlignede Power2Influence® med et skrapt kørekursus på Jyllandsringen? Uanset om din ”power-bil” har brug for bedre bremser, ny lak, flere hestekræfter eller blot et olieskift, er ”Jyllandsringen” endnu engang åben.

På Boost Your Influence® får du atter masser af asfalt og dygtige instruktører, der som altid presser dig til det yderste, og samtidig sørger for at banen er tryg at træne på. Altsammen med fokus på at øge din personlige power og indflydelsesfærdigheder yderligere.

Sådan er kurset sat sammen:

Boost Your Influence® er et genopfriskningskursus, der løber over én arbejdsdag, og for at bruge tiden mest effektivt har vi som altid et pakket program, hvor tempoet er højt.

Ligesom på Power2Influence® får du på Boost Your Influence® igen mulighed for at træne din gennemslagskraft, og ligesom før vil du få masser af direkte brugbare råd. Og du vil tage herfra med varme kinder, hovedet fuld af feedback og ikke mindst fornyet og styrket gennemslagskraft på de områder, du ønsker at fokusere på.

Ny 360 graders analyse:

Før du kom på Power2Influence® lavede du en 360 graders analyse, hvor du med input fra dig selv og kolleger, medarbejdere og chefer fik et bedre billede af dine styrker og svagheder, når det handler om at skulle påvirke andre. På Boost Your Influence® får du mulighed for igen at tage temperaturen på din personlige power, og se hvor meget du har flyttet dig.

Programmet for Boost Your Influence®:

  • Velkomst og praktik
  • Gennemgang af din nye 360 graders analyse
  • Repetition af Influence-modellen
  • Stiltræning
  • Dine vigtige indflydelsessituationer

Praktisk information:

Boost Your Influence® gennemføres som et endags-program fra kl. 9-17.

​​

Meld dig til Boost Your Influence® via tilmeldingsformularen eller på tlf. 70 10 71 60.

​Citat fra deltager på Power2Influence i marts 2015

”Kursets fokus på øvelser er eminent, og den megen feedback gør, at jeg med dette kursus har rykket mig og har mere gennemslagskraft”